Főoldal

Rólunk:

Az Utazóvilág Kft. 2013-ban alakult kifejezetten a www.utazovilag.hu turisztikai termékértékesítő weboldal megvalósítása érdekében, mely egy nagyobb - 2006 óta futó - utazási projekt része. A munka első fázisa a 2006-ban alakult www.utazasinfo.hu portál volt, mely utazási információ-szolgáltatással,valamint nagyobb irodák népszerűsítésével, reklámozásával, és PR-, valamint promóciós akciók szervezésével foglalkozott. Az utazovilag.hu site küldetése a nagyszámú utazóközönség, valamint a VIP ügyfélkör számára árban és szolgáltatásokban legmegfelelőbb partnerek, szolgáltatók egymásra találásának segítése, mind a vásárlói, mind a szolgáltatói részről.


Kapcsolat:

Cégnév: Utazóvilág Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Engedélyszám: U-001547
Adószám: 24252263-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-182825

Cím: 1146 Budapest, Szabó József utca 21. magasfszt 1. - 17 kapucsengő
Mobil telefon: 36 70 387 7702
Vezetékes telefon: 06 1 793 5319
Fax: 06 1 793 5312


Üzletpolitika:

Az utazóvilág az általános, és megszokott értékesítés mellett, úgynevezett zárt csoportok számára is kínálja termékeit. Ezen csoportok mindegyike saját kóddal rendelkezik, így tekinthetik meg a speciálisan nekik címzett ajánlatokat.


A zárt ( V.I.P. ) csoportok:

A nagyszámú intézményi, társadalmi, kereskedelmi csoportokat magában foglaló „zárt csoportos” ügyfélköre a belföldi - és részben külföldi - utazások jelentős volumenének felhasználói. Ez egészül ki a Bolgár, és Osztrák csoportokkal, melyek szintén a projekt részét képzik. A Magyar értékesítési csoportok közül megemlítenénk a Honvéd nyugdíjasokat, a Bírósági dolgozókat, az Egészségügyi dolgozókat, vagy a számos Rendőrkapitányságot, de érdemes megemlíteni az Elite Challange nemzetközi szervezetét, mely közel másfél millió taggal rendelkezik, a világ minden tájáról. A csoportok számára az utazóvilág minimum 30%-os kedvezményű, és speciálisan az egyes csoportra szabott turisztikai csomag ajánlatokat nyújt. A zárt (V.I.P) csoportokba, olyan közösségek, szervezetek tartozhatnak, melyek az emberiség, a környezet, a világ jobbá, élhetőbbé tételén dolgoznak, vagy a közösség érdekeit szolgálják. A zárt ( V.I.P) csoportokba való bekerülésről, kérjük érdeklődjön az ugyfelszolgalat@utazovilag.hu email címen.


Az utazovilag.hu működési területe:

A 21. századi információ áramlás egyik legfontosabb fóruma az Internet. Magyarországon a lakosság 54% használja a világhálót napi rendszerséggel ( Internet World Stats 2012) és a vásárlási szokások változásával, egyre többen vásárolnak az Interneten. A klasszikus utazási irodában történő szállás, utazás vásárlások egyre inkább háttérbe szorulnak és helyükre az Interneten található, gyors, egyszerű foglalások lépnek. Napjainkban szinte az összes piacvezető utazásszervező rendelkezik webes megjelenéssel, de egyre több a kizárólag netes értékesítéssel üzemelő turisztikai cég is. Az Utazóvilág Kft. az utóbbi csoportba tartozik, célterületünk a Kelet-Közép Európai régió belső-, és beutaztatói turizmusának összefogása, kezelése.


Eredmények, és jövőkép:

Belföldről, 2013-ban, mintegy 20 hotel 80 ajánlatát, és valamivel több külföldi – leginkább horvátországi - szálláshely szobáit, apartmanjait kínáltuk. A következő időszakban szeretnénk több magyar hotelt is bevonni, és a bolgár, osztrák ajánlatokat is bővíteni, mivel már most kevésnek bizonyult a kínálat. Az általunk kezelt zárt csoportok utazási szokásait mérve, az elvárásokat jól ismerve, szolgáltatói partnereinket pontos, részletes információkkal segítjük. A projekt teljes egészében a Kelet-Európai piacok folyamatos feldolgozásával teljesedik ki. Kutatásaink, piaci elemzéseink 1998 óta dolgozzák fel a régió, általános-, és online turisztikai trendjeit, valamint - kiegészülve, leginkább az utóbbit jellemző - a szükséges elektronikus infrastrukturális penetráció - fejlődését. Elemzéseink alapján a Kelet-Európai piac online értékesítési, valamint információ szolgáltatatási egységesítése az egyik legnagyobb kiaknázatlan piaci potenciál ma. Értjük ezt a régión belüli, valamint a klasszikus ki-, és beutaztató szegmensekre. A közeljövőben újrainduló utazásinfo.hu oldalunkat átalakítjuk egy szabadidő-hír és beszámoló site-á, egyedülálló motivációs rendszerével a térség vezető "turisztikai bulvárjává" szabadidős információ forrásává, valamint virtuális művészeti bemutató termévé, és shopjává varázsoljuk.


A csapat:

Az Utazóvilág Kft. csapata több évtizedes tapasztalattal bíró, professzionális marketing és utazási szakember gárdával, teljes körű szolgáltatást nyújt a partnerei reklámozási lehetőségeinek kiaknázásában, valamint az utazóközönség igényeinek, elvárásaink megfelelő szállások közvetítésében.